Kuunteleva Hoito -energiahoidot

Teen energiahoitoja, joissa käytän yhdistelmänä Reikiä, rumpua, kiviä, kanavointia, shamanistista voimaeläimen palautusta sekä intuitiivista parantamista.

Reikistä voit lukea lisää omasta kohdastaan sivuvalikosta.

Rumpu on ikiaikainen väline parantamisessa. Rummun kumea lyönti resonoi kehossa hyvin voimallisesti, puhdistaen tukoksia, jotka estävät paranemista. Rummun ääni vaikuttaa kokonaisvaltaisesti, tasapainottaen sekä rentouttaen kehoa.

Kiviä käytetään hoidoissa tukemaan hoitotapahtumaa. Energeettisesti merkityksellisiä kiviä kutsutaan monilla nimillä; jalokivi, puolijalokivi, kristalli, voimakivi tms. Useimmiten puhutaan yleisesti kivistä, vaikka mukana on myös muita materiaaleja, esimerkiksi metalleja, helmiä jne. Kiviä voidaan asettaa esimerkiksi hoidettavan energiakeskusten päälle hoidon ajaksi, hoidettava voi pitää kiveä kädessä tai niitä voidaan asetella hoitopöydälle.

Kanavointi on ohjauksen kuuntelemista ja kertomista edelleen hoidettavalle. Kanavointia voi tehdä pelkästään ottamalla yhteyttä oman sisäisen viisauden ja lähteen kautta tai sitten esimerkiksi voidaan käyttää tarot-kortteja, heiluria tms. Kanavoinnin tapa vaihtelee hoitajan oman kanavan mukaan. Mikään tapa ei ole toista parempi, toiset saavat tiedon kuvina tai tietoina kun taas toiset käyttävät jotain apuvälinettä.

Shamanistisessa voimaeläimen -palautushoidossa hoitaja tekee matkan aliseen hakeakseen hoidettavalle voimaeläimen, joka auttaa hoidettavaa tilanteessa, jossa elämänvoima voi olla heikentynyt tai henkilöllä on esim. sairauskierrettä. Voimaeläin on henkilökohtaisen voiman vastine ja edustaja henkimaailman tasoilla.

Intuitiivinen parantaminen tarkoittaa, että oman johdatukseni avulla hoidan kehosta kohtia, jotka intuitioni kokee tärkeäksi. Energiahoidossa en siis systemaattisesti käy välttämättä läpi jokaista energiakeskusta, kuten perinteisessä Reiki-hoidossa. Voimme hoidon aikana hoitaa kehoa myös rummun ja kivien avulla, mitä ei perinteiseen Reiki-hoitoon kuulu.

Huomioithan, ettei energiahoidot ole korvike lääkärihoidolle, vaan ne tulee nähdä täydentävänä ja tukevana hoitomenetelmänä.

Katso myös Palveluehdot -kohdasta tarkentavia tietoja ennen hoitoon tuloa.