* Shamanismia ummikoille

Shamanismia ummikoille on nimensä mukaisesti kurssi henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita shamanismista mutta eivät ole siihen juurikaan tutustuneet.

Kurssilla käydään läpi perustietoa shamanismista, voimaeläimistä sekä shmanistisesta matkailusta. Harjoittelemme päivän aikana myös ihan käytännöntasolla matkaamista. Ensimmäisellä matkallasi haet itsellesi voimaeläimen alisesta ja hänen kanssa teette sitten vielä toisen matkan tiedon lähteille aliseen, yliseen tai keskimaailmaan. 

Kurssin jälkeen sinulla on perustiedot ja taidot kasassa, jotta pystyt jälkeenpäin matkaamaan itsenäisesti omia matkojasi omalla tahollasi. Kurssilla ei harjoitella shamanistista parannusta/hoitoja, kuten voimaeläimen palautusta.

Päivän kesto on n. 5h, ajankulu hieman riippuu osallistujamäärästä, paljonko meillä menee keskusteluun aikaa ym.

Kurssin hinta laskutetaan ennen kurssin alkua ja kurssi tulee myös olla maksettu ennen kurssin alkamista.

Tulevat kurssit löytyy täältä. 

Ilmoittautumiset kuunteleva.sydan@gmail.com. Ilmoita nimesi, spostiosoitteesi sekä puhelinnumerosi. Tarkempia lisätietoja lähetetään osallistujille lähempänä ajankohtaa. 

Jos olisit kiinnostunut kurssista, mutta ajankohta ei sinulle sovi, laita siitä minulle tietoa spostilla, niin katsotaan saadaanko toinen kurssi kasaan toisena ajankohtana.