Kuka olen

Olen Jutta ja täällä sinua ja /tai eläintäsi varten. Tehtäväni on tukea ihmisiä ja eläimiä heidän poluillaan, tuoden tasapainoa keholle ja mielelle sekä toivoa ja lohtua polun viimeisillä askelilla.

 

Taustani koostuu monista tekijöistä; lähes koko työurani olen tehnyt liikemaailman parissa erilaisissa tehtävissä. Kymmenisen vuotta sitten polkuni johti hieman sivuummalle ja yksi asia johti toiseen.

 

Olen liike-elämän tutkintojen jälkeen kouluttautunut hevoshierojaksi (v.2008), Reiki -hoitajaksi ihmisille ja eläimille (v.2008), eläinten henkiseksi parantajaksi,  intuitiiviseksi parantajaksi sekä myös kukkaterapiaopintoja on takana. Olen UK:n Grief Recovery Instituutissa kouluttautunut surutyönohjaajaksi (v.2013) ja vihdoin v.2015 oli aika vetää yhteen nämä kaikki vuosien varrella oppimani asiat Englannissa olevassa Soul Midwives' Schoolissa. Tämä koulutus antaa sertifioidun pätevyyden toimia henkisenä saattohoitajana ja tukena ihmisille heidän viimeisinä hetkinä. Uskon, että tämä tuli melko luonnollisena jatkumona työlle, jota olen eläinten parissa tehnyt jo vuosia. Olen toiminut heidän saattoapunaan kun heidän aika on tullut siirtyä tästä maailmasta eteenpäin. Oman itseni kehitys ja opinnot shamanismin parissa ovat auttaneet minua löytämään todellisen minäni, oman polkuni ja kutsumukseni. 

Luulen, että olen sellainen elinikäinen opiskelija, joka ei ole koskaan valmis. Maailma on niin täynnä mielenkiintoisia uusia asioita joihin syventyä!

 

Eläimiä minulla on ollut aina, tällä hetkellä kotoa löytyy yksi sekarotuinen rescue koira. Hevostaustaa minulla on yli 20 vuoden ajalta, ensimmäisen oman hevoseni sain v.2010 alussa mutta jouduin saattelemaan hänet rajan tuolle puolen loppuvuodesta 2014. Nyt sain uuden mahdollisuuden uuteen hevosystävään kun Ruotsista kotiutui minulle vuosikas varsa syyskuussa 2016.

 

       

 "Olen kuullut kutsusi ja olen täällä sinua varten. Olet kenties matkannut pitkän matkan, ehkä läpi surun ja murheen tai jopa laskenut alas kuoleman virtaa, vain huomataksesi, ettei aikasi ollutkaan vielä käsillä. Sielunpolkuni johdattaa minua läpi tämän elämän ja tuo polku risteää monen muun kanssa - usein niiden, jotka ovat eksyksissä ja tarvitsevat ohjausta ja tukea. Olen Luojaltani saanut kaksi korvaa ja myötätuntoisen sydämen ja käytän niitä

auttaakseni muita. Kävelen polkuasi kanssasi hetken, tukien sinua surussasi tai lähestyvässä kuolemassa. Autan sieluasi eheytymään, ohjaan ja tuen niin pitkälle, kuin sielusi minua tarvitsee. Jos aikasi on tullut lähteä tästä maailmasta, saatan sinua tuolle puolen, tukien askeleitasi eteenpäin kultaisella linjalle asti, jossa tiemme eroavat. On monia tapoja tukea ja parantaa, oman polkuni olen löytänyt perinteisistä tavoista - tavoista, jotka ovat yhtä vanhoja kuin aika."