Ihmisten Reiki hoidot

 

Nimi Reiki tulee japanin kielisistä sanoista “Rei” eli sielu ja ”ki” joka tarkoittaa energiaa. Yleismaailmallisesti se on käännetty tarkoittavan maailmankaikkeuden elämän energiaa/voimaa. Reiki on japanilaisen Mikao Usuin uudelleen löytämä hoitomuoto, jossa hoitaja toimii energiakanavana hoidettavalleen siten, että hän mahdollistaa energian kulun ja paranemisprosessin käynnistymisen. 

Reiki-hoito on hyvin lempeä hoitomuoto, joka sopii kaikille ja kaikenlaisiin elämäntilanteisiin. Reiki edistää paranemista (niin fyysistä kuin psyykkistä), lievittää kipua ja aktivoi paranemisprosessia. Hoitotilanteessa hoitajan käsien kautta välittyy parantavaa/tasapainottavaa energiaa hoidettavalle. Hoidettavan keho ottaa vastaan käsistä välittyvää energiaa juuri sen verran kuin se tarvitsee ja siinä tilanteessa pystyy vastaanottamaan, Reikistä ei siis voi saada yliannostusta. Mahdolliset epämiellyttävät tuntemukset hoidon aikana tai sen jälkeen ovat kehon luonnollisia reaktioita energiatukosten purkautumisen yhteydessä.

 

Reiki itse hakeutuu eniten hoitoa kaipaavalle alueelle, joten hoitajan ei tule yrittää kanavoida energiaa millekään tietylle alueelle. Tästä syystä hoitajan ei myöskään tarvitse edes tietää mikä hoidettavaa vaivaa, Reiki löytää itse tiensä oikeaan osoitteeseen. Reikissä hyvä puoli on se, ettei hoitajan tarvitse luovuttaa omaa energiaansa hoidettavalleen, vaan hän välittää universaalia energiaa itsensä ulkopuolelta, toimien vain kanavana. Näin ollen Reiki-hoitoja voidaan antaa niin paljon kuin vain haluamme.

 

 

Hoitotilanne

 

Hoito kestää noin 45 minuuttia, jonka aikana käydään läpi hoidettavan energiakeskukset eli chakrat sekä kehosta muita pisteitä. Henkilö makaa hoidon ajan hoitopöydällä tai vaihtoehtoisesti jos henkilö haluaa, voidaan hoito tehdä myös istuen. Hoidon aikana voi tulla erilaisia tuntemuksia kehoon ja mieleen voi nousta erilaisia asioita. Nämä tuntemukset ja ajatukset voi vain antaa tulla tietoisuuteen, jonka jälkeen päästää niistä irti ja antaa energian vain virrata ja tehdä tehtävänsä. Hoidon jälkeen on hyvä juoda vettä.

 

Huomioithan, ettei Reiki-hoito ole korvike lääkärihoidolle, vaan se tulee nähdä täydentävänä ja tukevana hoitomenetelmänä.

Katso myös Palveluehdot -kohdasta tarkentavia tietoja ennen hoitoon tuloa.