Eläinten saattohoidot

 

 

Kun siirrymme itse rajan yli valoon, on eläinystävämme kuulemma ensimmäisten joukossa toivottamassa meidät tervetulleeksi valon maahan. Eläinystävämme ovat aina meidän tukenamme ja opettavat meille monia asioita, siksi haluan myös itse auttaa heitä kaikin mahdollisin tavoin. Yksi pienistä palveluksista rakkaalle eläinystävälleni on, että pyrin saattamaan hänet valomaan portille, tuen häntä ottaman tuon askeleen rajan yli, josta hänen matkansa jatkuu eteenpäin uuteen maailmaan.

 
Saattohoidon tarkoitus on saada eläin saatettua valoon siten, että hän kokee tilanteen turvalliseksi ja rauhalliseksi. Tämä saadaan aikaan valmistelemalla eläintä siirtymiseen energiahoitojen avulla sekä tukemalla ja opastamalla omaisia, jotta he omalla toiminnallaan edesauttavat valoon siirtyjää. Varsinaisessa siirtymähetkessä voin olla fyysiesti läsnä, jos eläimen ihmiset näin haluavat, mutta yleensä olen etänä energioiden päässä auttamassa eläimen rajan yli.
 Prosessina saattohoito etenee seuraavasti:
 
- noin viikkoa ennen siirtymistä aloitetaan saattohoito tilannekartoitukselle
- omaiset kertovat eläimelle tulevasta siirtymisestä
- hoitojakso voi koostua esim. parista etäreikihoidosta ja yhdestä lähihoitokerrasta, jossa eläin hierotaan (hevoset/koirat) ja annetaan lähireiki hoitoa. Määrät lähi-/ja etähoidoista sovitaan tapauskohtaisesti.
- siirtymähetkessä olen paikalla joko läsnä tai etänä energioiden välityksellä
- opastus ja tuki omaisille, unohtamatta siirtyjän muuta lähipiiriä esim. hevosilla tarhakaveri, perheen muut eläimet jne. Heitä hoidetaan aina etähoidossa mutta heille täytyy myös ihmisen itse kertoa siirtymisestä.
- siirtymisen jälkeen voidaan ottaa eläimen ihmisen kanssa meditaatio/muisteluhetki, jos näin halutaan.
 
 
 
Eläimen siirtyminen on kovin raskas ja vaikea hetki ja ajatus vieraan ihmisen läsnäolosta tuossa hetkessä voi tuntua vieraalta. Siksi on hyvä muistaa, että hoidon voi myös tehdä täysin etänä eli perhe saa siirtymähetkessä olla rauhassa eläimen kanssa mutta silti eläin saa avun itselleen energioiden kautta.
 
Jos nyt siis olet joutunut tai joutumassa vaikean tehtävän eteen ja joudut luopumaan rakkaasta eläinystävästäsi, voit laittaa minulle vaikka sähköpostia, niin katsotaan kuinka voisin olla eläimesi ja sinun tukena tuona vaikeana hetkenä. Itsellesi saisit apua eläimesi siirtymisen jälkeen joko Reiki/energiahoidoista tai sururyhmistä. Katso tarkemmat tiedot sivuvalikoista.
Käy myös lukemassa Artikkeleita -sivulta hyviä kirjoituksia lemmikin menettämisestä.


*Kuvassa hyvästelen oman rakkaan tammani Minarvan syksyllä 2014. (kuva Taru Holm)

* Alta voit lukea kanavoidun tekstini eläinten siirtymisestä valoon. Sain tekstin yhden hevosen avustuksella ensimmäisen saattoni myötä vuosia sitten, kun tarkoitus oli auttaa eläimen ihmisystäviä suuressa surussaan.


Ċ
Jutta Rannanmäki,
23.8.2015 klo 23.49