Kurssitarjonta‎ > ‎

* Eläimen menetys -suuri suru

Eläimen menetys -suuri suru

Eläimen menetys on monesti yksi suurimmista menetyksistä elämässämme. Eläimet vierellämme ovat perheenjäseniä ja kuuluvat isolta osalta elämäämme. Näin ollen, kun ystävämme poistuu luotamme, jää elämäämme suuri aukko joka tasolla.

Lemmikin menettäneille ei juurikaan ole tarjolla paikkaa, jossa työstää suruaan. Monesti jopa koetaan, ettei lemmikinmenetys ole niin iso asia, että sitä mentäisiin minnekään työstämään. Näin jää iso osa surijoita kotiin yksin surunsa kanssa.

Haluan olla tukenasi tuossa vaikeassa hetkessä ja auttaa sinua eteenpäin elämässäsi, jotta voisit muistella eläintäsi ja muistaa ne ihanat kauniit hetket hänen kanssaan -mutta muistella häntä ja hetkiänne ilman sitä kauheaa kipua rinnassasi. Tämän takia olen kehittänyt oman surukurssin lemmikin menettäneille, jotta heillä olisi paikka, jossa saada apua suureen suruunsa.

Surukurssin sisältö


Kurssin sisältö koostuu surutiedosta, keskustelemme eläimen siirtymisestä, teemme harjoituksia ja meditaatioita sekä opimme työkalun surun työstämiseen. Koska liikumme kurssin aikana henkisen tietouden parissa, toivon kurssilaisilta avoimuutta sekä suvaitsevaisuutta kenties erilaisille ajatuksille, joihin itse on oppinut. Jos asia sinua mietityttää, ole rohkeasti yhteydessä, niin keskustellaan sisällöstä tarkemmin.

Kurssille voi osallistua vaikka oma eläin/lemmikki ei olisikaan vielä poistunut keskuudestamme. Kurssilla saat hyviä valmiuksia kohdata tuo surun hetki, sitten kun se teidän kohdalla on ajankohtainen. Huomioithan, että palvelukonseptissani on myös eläinten saattohoito, joten hyvänä pakettina voin suositella esimerkiksi, että saattelemme ensin eläimesi valoon, jonka jälkeen työstämme menetyksesi surukurssilla. Tai vaihtoehtoisesti voit tulla kurssille ennen eläimesi siirtymistä, jos haluat tietoa jo sitä ennen ja kun eläimesi aika on lähteä eteenpäin, saattelemme hänet yhdessä matkaan.

Huomioithan, että surukurssi ei ole terapiaryhmä, vaan sen tarkoitus on tarjota tietoa surusta ja antaa työkaluja surun työstämiseen. Mikäli sinulla on mielenterveysongelmia tai olet mielenterveyslääkityksellä, et valitettavasti voi osallistua kurssille. Kts tarkemmin Palveluehdot -kohta viereisestä valikosta.


Katso alkavat surukurssit, sieltä löydät ajantasaisen aikataulun kursseista.
Alisivut (1): Alkavat kurssit